Zoeken naar vind ik

Uw zoekactie voor vind ik leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

funlover 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je behaarde sportieve hetero die het voelt kriebelen? Lees...
Vraag me niet waarom, maar mijn beste seksuele avonturen in het leven zijn altijd met jongens en mannen die als hetero door het leven gaan. Er is dan een element van spanning, ontdekking, nieuwsgierigheid, en langzame opbouw in het spel dat ik enorm opwindend vind, en dat mee aantrekt. Zelf ben ik een gay gast en ik zit heel goed in mijn vel, ben in gelukkige en open relatie, fijn professionele actviteiten en om mijn avontuurlijke flank af te dekken zoek ik dus af en toe een ervaring met een hetero bro. Ik zie er zelf goed en verzorgd uit, ben slank en sportief, goed geschapen ook, normaal behaard, 42j en zoek een kerel die mijn hetero tegenbeeld is: sportief, mannelijk, behaard, jonger dan 42j en met niveau en goesting in de broek om daar af en toe ook iets mee te doen. Er zijn geen verplichtingen of verwachtingen, alleen wederzijds respect en een begin van lichamelijke aantrekking, en praktische beschikbaarheid vereist. Ik kan vaak ontvangen. Stuur een reactie met body pic.  

Ben je behaarde sportieve hetero die het voelt kriebelen? Lees...
Slank sletje 37 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Slank sletje
Enkel reactie met gsm nr whatsapp stuur me u nr via mail Hallo ik ben knap slank sletje ik vind het leuk om mannen te verwennen lekkere pik pijpen en wordt graag geneukt enkel intresse in tops reageer met wat info over u zelf beschrijving en of foto s van u Contact via whatsapp mail me u nr en ik stuur je bericht terug  

Slank sletje
19 dagen
htr 37 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Hetero heeft soms graag eens mannenseks
Hoi, ik ben een heteroseksuele slanke dertiger die sporadisch wel eens kan en durft te genieten van een lul te bevredigen. Zo vind ik het namelijk erg fijn om zelf eens te mogen pijpen en/of anaal genomen te worden. Ik hoop een fijne man te mogen ontmoeten om elkaar te bevredigen (morgenvoormiddag?). Je bent discreet, proper, vrij van ziektes en liefst niet op zoek naar een eenmalige ontmoeting, uit de regio zou dus handig zijn. Stel jezelf even voor met MINIMUM: leeftijd, locatie, lengte, gewicht en formaat van je lul (zonder dickpic ook geen date!) in combinatie met een woordje uitleg. Tot morgen?  
zoekt rijper 50+ 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Mature-senior gezocht voor deze avond
Hoi,ik ben op zoek naar een rijpere man 50 plus tot 70j ,die het fijn vind zich heerlijk oraal te laten verwennen.Ik ben 40 jaar,en ben single.Ontvangen kan zeer discreet en hygiënisch.Verplaatsen kan eventueel ook indien de moeite.Discretie en hygiëne gevraagd en gegeven.Eventueel voor lange termijn,maar geen must.Bril en of buikje geen probleem.Knap af op tattoos en piercings. Foto van speeltje is altijd meegenomen door het aantal reacties.Fakers en drooggeilers mogen zich onthouden.  

Mature-senior gezocht voor deze avond
Robin 28 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Sissy
Naast elkaar liggen en elkaar rukken, pijpen. Ik vind dat de max. En als het geil is, wil ik als vrouw geneukt worden.  

Sissy
funlover 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Gay zoekt coole hetero speelkameraad
Vraag me niet waarom, maar mijn beste seksuele avonturen in het leven zijn altijd met jongens en mannen die als hetero door het leven gaan. Er is dan een element van spanning, ontdekking, nieuwsgierigheid, en langzame opbouw in het spel dat ik enorm opwindend vind, en dat mee aantrekt. Zelf ben ik een gay gast en ik zit heel goed in mijn vel, ben in gelukkige en open relatie, fijn professionele actviteiten en om mijn avontuurlijke flank af te dekken zoek ik dus af en toe een ervaring met een hetero bro. Ik zie er zelf goed en verzorgd uit, ben slank en sportief, goed geschapen ook, normaal behaard, 42j en zoek een kerel die mijn hetero tegenbeeld is: sportief, mannelijk, behaard, jonger dan 42j en met niveau en goesting in de broek om daar af en toe ook iets mee te doen. Er zijn geen verplichtingen of verwachtingen, alleen wederzijds respect en een begin van lichamelijke aantrekking, en praktische beschikbaarheid vereist. Ik kan vaak ontvangen. Stuur een reactie met body pic. Ciao!  

Gay zoekt coole hetero speelkameraad
19 dagen
Mielke 45 jaar West-Vlaanderen - Brugge
NRG fitness Brugge
Wie gaat er daar ook? Vind het geil om discreet te spelen elkaar opgeilen, samen omkleden, douchen.  
Slank sletje 37 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Slank sletje
Enkel reactie met gsm nr whatsapp stuur me u nr via mail Hallo ik ben knap slank sletje ik vind het leuk om mannen te verwennen lekkere pik pijpen en wordt graag geneukt Enkel intresse in tops reageer met wat info over u zelf beschrijving en of foto s van u Contact via whatsapp mail me u nr en ik stuur je bericht terug  

Slank sletje
Mietje 60 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Mietjesseks
Wat ik lekker vind? Strelen, pijpen, rimmen, lul tegen lul wrijven, 69, ballen likken en neuken. Liefst in bed of de zetel. Ik ben top maar zuig je graag af tot je spuitend klaarkomt. Ik loop graag in stringetjes en hoge hakjes en lingerie rond en hoop dat jij ook van lingerie houdt. Ik hou van een lang voorspel met lekker vrijen. Verwacht van mij dus geen vluggertjes. Ik ben bi, 185cm, 93kg. Jij bent niet ouder dan 50, slank en BE afkomst. Ik zoek echt iemand onbehaard, dus geen snorren of baarden. Ik kan zelf niet ontvangen, hoop dat we dus lekker bij jou kunnen seksen.  

Mietjesseks
Anthony 54 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp 0478212979
Onderdanige sletje zoekt ?
Bot Stats zijn 54/179/84 sportief kort haar met baard . Zoekt top voor woensdag , ik ben onderdanig en zoek een dominante top , is geen must maar is altijd geil , ik verplaats met de fiets of ontvang . Trio kan en mag vind ik super geil  

Onderdanige sletje zoekt ?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10